Volt egyszer egy FeHoVa

2022. február 17 és 20 -a között került megrendezésre a 28. FeHoVa, a régió legjelentősebb fegyver, horgászati és vadászati eseménye.

Immár második alkalommal vett részt a kiállításon Gép üzletágunk a spanyol márkájú CORVUS Terrain DX4 utv-vel.

Sikerrel könyveltük el, hogy az érdeklődés a CORVUS járművek iránt a 2021-es magyarországi megjelenésük óta csak tovább fokozódott. A márka és maga az UTV fogalma is egyre ismertebb a hazai célközönség számára. Bemutatkozott a kiállításon a 2021-es modell, mely számos újdonságot rejt magában, amivel a munkavégzés még könnyebbé válhat és ezáltal igazi társsá tud válni a mindennapokban.

Örömünkre szolgált, hogy számos olyan látogató érkezett standunkhoz, akikkel az ősz folyamán már megismerkedhettünk a FeHoVa Plusz kiállításon és érdeklődve szemlélték a számos újítást, amit ez az UTV tartogat a felhasználók számára.

Kicsik és nagyok között is nagy népszerűségnek örvendett a gép, hiszen kár lett volna kihagyni, hogy benne ülve fotózkodjanak, a Corvus a terepen kívül egy közös képen is tökéletesen helyt áll.

Képes összefoglalónk következik:

Tekintse meg kínálatunkat ITT és forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és Instagramon is.

GardenGo®
NEGRI
Bicchi
DELEKS
Agromasz
Cosmo
Intermac
Kołaszewski
Muratori
Procomas